kutwo181.blogspot.com Headline Animator

30 August, 2010

SUASANA POSITIF..

CDM Wan Mahadzi menyampaikan mesej yang sangat penting kepada rakan kongsi yang baru melibatkan diri dalam industri ini bersama AKADEMI TAIPAN 181..
Dalam industri ini, suasana adalah satu peranan @ elemen yg sangat penting..bermula dari sedikit ia akan mencipta satu suasana yg bersemangat,bermotivasi,berilmu dan menghairahkan..Sesiapa juga yg bersama dlm industri ini akan terlibat dengan meeting,seminar,roadshow dan pelbagai bentuk perjumpaan lagi yg akan memberi momentum dan keyakinan yg sangat tinggi dan meluap-luap..
Rakan kongsi yg hadir tekun mendengar dan mengambil ilmu yg disampaikan...Tahniah!!! Akademi Taipan mendoakan kejayaan anda..


Tidak jemu-jemu menimba ilmu..Pasti menjadi CDM suatu hari nanti...
Di Akademi Taipan "suasana berniaga" sentiasa diwujudkan untuk mereka yg hadir sentiasa mempunyai momentum dan keyakinan yg sangat tinggi.."Suasana" yg ada akan mewujudkan satu persekitaran berniaga yg positif..Kehadiran mereka dalam "suasana" ini adalah golongan manusia yg sentiasa berfikiran terbuka dan positif..Yang memiliki satu keyakinan bahawa kejayaaan dan impian yg dimiliki akan dicapai suatu hari nanti..
Cukup Positif!!!! Walau sudah bergelar CDM,CDM Shahrina tetap mengambil nota untuk menambah ilmu..kita wajib contohi sikap yang sebegini...
Oleh yang demikian,kita seharusnya bersyukur kerana berada disatu Akademi yang mempunyai komitmen yang sangat tinggi untuk membantu kita menggapai apa jua impian yg selama ini kita impikan..CDM-CDM yang ada di Akademi Taipan dulu asalnya juga adalah golongan yg biasa2 sahaja..didalam Akademi Taipan inilah yg menyebabkan mereka ini menjadi insan-insan yg kini sangat LUARBIASA....Terima Kasih Taipan 181...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...